Date Event
Sep 29, 2018 12:00 PM RowFit and SkiErg Foundations Class details
Oct 27, 2018 12:00 PM RowFit and SkiErg Foundations Class details
Sun9.23 Mon9.24 Tue9.25 Wed9.26 Thu9.27 Fri9.28 Sat9.29
M/FLEX 20 April J 8:00 AM
BODYLAB- FULL BODY BLAST Nicki L 8:15 AM 60 mins
ROWFit PRO Richard 9:00 AM 60 mins
CYCLE: Cycle Complex Jeanine 9:00 AM 45 MIN
BODYLAB- FULL BODY BLAST Erica 9:30 AM 60 mins
Hills and Drills Richard 10:15 AM 60
BODYLAB- FULL BODY BLAST Jennie M 10:45 AM 60 mins
Box N' Beats Richard 11:30 AM 50
 
BODYLAB- ARMS and ABS Cassie D. 5:20 AM 60 mins
CYCLE: Power Trip Jeanine 5:30 AM 45 minutes
Boot Camp Krystle 5:45 AM 60 minutes
BODYLAB- ARMS and ABS Jackie 6:30 AM 60 mins
BODYLAB- ARMS and ABS Jen Slack 8:20 AM 60 mins
M/FLEX 20 Erica 9:00 AM
BODYLAB- ARMS and ABS Jen Slack 9:30 AM 60 mins
CYCLE: Hills and Drills Lori 9:30 AM 45
Boot Camp Jackie 11:15 AM 60 minutes
BODYLAB- ARMS and ABS Linda 12:00 PM 60 mins
BODYLAB- ARMS and ABS Kitty H. 4:20 PM 60 mins
BODYLAB- ARMS and ABS Kitty H. 5:30 PM 60 mins
CYCLE: Challenge 45 Linda 5:30 PM 45
RowFit Richard 6:15 PM 60 minutes
CYCLE: Hills and Drills Jenny 6:30 PM 45
BODYLAB- ARMS and ABS Vanessa 6:40 PM 60 mins
Boot Camp Carrie 7:15 PM 60 minutes
 
BODYLAB- BUTT and LEGS Jackie 5:20 AM 60 mins
CYCLE: Hills and Drills Lori 5:30 AM 45
Boot Camp Melissa 5:45 AM 60 minutes
BODYLAB- BUTT and LEGS Jackie 6:30 AM 60 mins
BODYLAB- BUTT and LEGS Linda 8:20 AM 60 mins
Boot Camp Melissa 9:00 AM 60 minutes
BODYLAB- BUTT and LEGS Erica 9:30 AM 60 mins
CYCLE: Cycle and Strength Jill Gates 9:30 AM 45 minutes
BODYLAB- BUTT and LEGS Erica 12:00 PM 60 mins
BODYLAB- BUTT and LEGS Nicki L 4:20 PM 60 mins
BODYLAB- BUTT and LEGS Nicki L 5:30 PM 60 mins
CYCLE: Power Trip Cassie D. 6:00 PM 45 minutes
M/FLEX 20 Erica 6:15 PM
BODYLAB- BUTT and LEGS Jennifer 6:40 PM 60 mins
Boot Camp Jackie 7:15 PM 60 minutes
 
BODYLAB- FULL BODY BLAST Nicki L 5:20 AM 60 mins
CYCLE: Challenge 45 Cassie D. 5:30 AM 45
Boot Camp Melissa 5:45 AM 60 minutes
BODYLAB- FULL BODY BLAST Cassie D. 6:30 AM 60 mins
BODYLAB- FULL BODY BLAST Linda 8:20 AM 60 mins
M/FLEX 20 April J 9:00 AM
BODYLAB- FULL BODY BLAST Erica 9:30 AM 60 mins
CYCLE: Hills and Drills Linda 9:30 AM 45
Boot Camp Carrie 11:15 AM 60 minutes
BODYLAB- FULL BODY BLAST Erica 12:00 PM 60 mins
BODYLAB- FULL BODY BLAST Nicki L 4:20 PM 60 mins
BODYLAB- FULL BODY BLAST Jennie M 5:30 PM 60 mins
CYCLE: Cycle and Strength Jennifer 5:30 PM 45 minutes
RowFit Plus Nick 6:15 PM 60 minutes
BODYLAB- FULL BODY BLAST Jennie M 6:40 PM 60 mins
Cycle: Power HOUR Andy Booth 7:00 PM 60
Boot Camp Carrie 7:15 PM 60 minutes
Mecka Yoga David 7:45 PM 60 mins
 
BODYLAB- CORE Cassie D. 5:20 AM 60 mins
CYCLE: Power Trip Ken P. 5:30 AM 45 minutes
M/FLEX 20 David 5:45 AM
BODYLAB- CORE Jackie 6:30 AM 60 mins
BODYLAB- CORE Jackie 8:20 AM 60 mins
Boot Camp Melissa 9:00 AM 60 minutes
BODYLAB- CORE April J 9:30 AM 60 mins
CYCLE: Cycle and Strength Jill Gates 9:30 AM 45 minutes
BODYLAB- CORE Linda 12:00 PM 60 mins
BODYLAB- CORE Rachael B 4:20 PM 60 mins
BODYLAB- CORE Rachael B 5:30 PM 60 mins
M/FLEX 20 David 6:15 PM
Box N' Beats Keith 6:30 PM 50
CYCLE: Speed and Sweat Richard 6:30 PM 45
BODYLAB- CORE Jackie 6:40 PM 60 mins
Boot Camp Kayla 7:15 PM 60 minutes
 
BODYLAB- FULL BODY BLAST Kayla 5:20 AM 60 mins
CYCLE: Speed and Sweat Ken P. 5:30 AM 45
Boot Camp Melissa 5:45 AM 60 minutes
BODYLAB- FULL BODY BLAST Vanessa 6:30 AM 60 mins
BODYLAB- FULL BODY BLAST Jackie 8:20 AM 60 mins
M/FLEX 20 David 9:00 AM
CYCLE: Hills and Drills SLori 9:30 AM 45
BODYLAB- FULL BODY BLAST Kevin 9:30 AM 60 mins
Boot Camp Carrie 11:15 AM 60 minutes
BODYLAB- FULL BODY BLAST Lori 12:00 PM 60 mins
BODYLAB- FULL BODY BLAST Krystle 4:20 PM 60 mins
BODYLAB- FULL BODY BLAST Krystle 5:30 PM 60 mins
CYCLE: Power Trip Cassie D. 5:30 PM 45 minutes
 
BODYLAB- FULL BODY BLAST Nicki L 7:00 AM 60 mins
Meckalates Erica 8:00 AM 60 mins
CYCLE: Hills and Drills Andy Booth 8:00 AM 45
BODYLAB- FULL BODY BLAST Nicki L 8:15 AM 60 mins
Box N' Beats Richard 9:00 AM 50
Boot Camp Carrie 9:30 AM 60 minutes
BODYLAB- FULL BODY BLAST Kayla 9:30 AM 60 mins
I Want My MTV Ride Jennifer 9:30 AM 60
Box N' Beats Richard 10:30 AM 50
M/FLEX 20 David 10:45 AM
BODYLAB- FULL BODY BLAST Kayla 10:45 AM 60 mins
RowFit and SkiErg Foundations Class Richard 12:00 PM 60 minutes