Date Event
Dec 22, 2018 8:00 AM Cycle: Merry Mile Challenge details
Dec 22, 2018 9:30 AM Cycle: White Elephant Ride details
Dec 23, 2018 9:00 AM Cycle: Jingle Bell Rock vs. Rap Ride details
Sun12.09 Mon12.10 Tue12.11 Wed12.12 Thu12.13 Fri12.14 Sat12.15
M/FLEX 20 April J 8:00 AM 60 min
BODYLAB- FULL BODY BLAST Rachael B 8:15 AM 60 mins
CYCLE: Speed and Sweat SAndy Booth 9:00 AM 45
ROWFit PRO Nick 9:00 AM 60 mins
BODYLAB- FULL BODY BLAST Danielle M 9:30 AM 60 mins
Hills and Drills Andy Booth 10:15 AM 60
BODYLAB- FULL BODY BLAST Danielle M 10:45 AM 60 mins
cancelled Richard 11:30 AM (50)
 
BODYLAB- ARMS and ABS Jackie 5:20 AM 60 mins
CYCLE: Power Trip Jeanine 5:30 AM 45 minutes
Boot Camp Krystle 5:45 AM 60 minutes
BODYLAB- ARMS and ABS Jackie 6:30 AM 60 mins
BODYLAB- ARMS and ABS Jen Slack 8:20 AM 60 mins
M/FLEX 20 Erica 9:00 AM 60 min
CYCLE: Hills and Drills Lori 9:30 AM 45
BODYLAB- ARMS and ABS Jen Slack 9:30 AM 60 mins
M/Strong Carrie 10:00 AM 60 min
Boot Camp Carrie 11:15 AM 60 minutes
BODYLAB- ARMS and ABS Lori 12:00 PM 60 mins
BODYLAB- ARMS and ABS Kitty H. 4:20 PM 60 mins
BODYLAB- ARMS and ABS Kitty H. 5:30 PM 60 mins
CYCLE: Challenge 45 Linda 5:30 PM 45
M/Strong Carrie 6:00 PM 60 min
RowFit Richard 6:15 PM 60 minutes
CYCLE: Hills and Drills Andy Booth 6:30 PM 45
BODYLAB- ARMS and ABS Vanessa 6:40 PM 60 mins
Boot Camp Carrie 7:15 PM 60 minutes
Mecka Yoga David 7:45 PM 60 mins
 
BODYLAB- BUTT and LEGS Jackie 5:20 AM 60 mins
CYCLE: Hills and Drills SAndy Booth 5:30 AM 45
Boot Camp Melissa 5:45 AM 60 minutes
BODYLAB- BUTT and LEGS Jackie 6:30 AM 60 mins
BODYLAB- BUTT and LEGS Linda 8:20 AM 60 mins
Boot Camp Melissa 9:00 AM 60 minutes
CYCLE: Cycle and Strength Jill Gates 9:30 AM 45 minutes
BODYLAB- BUTT and LEGS Erica 9:30 AM 60 mins
M/Strong Carrie 11:15 AM 60 min
BODYLAB- BUTT and LEGS Erica 12:00 PM 60 mins
BODYLAB- BUTT and LEGS Nicki L 4:20 PM 60 mins
BODYLAB- BUTT and LEGS Nicki L 5:30 PM 60 mins
M/Strong Carrie 6:00 PM 60 min
CYCLE: Power Trip Cassie D. 6:00 PM 45 minutes
M/FLEX 20 Erica 6:15 PM 60 min
BODYLAB- BUTT and LEGS Rachael B 6:40 PM 60 mins
Boot Camp Jackie 7:15 PM 60 minutes
 
BODYLAB- FULL BODY BLAST Nicki L 5:20 AM 60 mins
CYCLE: Challenge 45 Andy Booth 5:30 AM 45
Boot Camp Melissa 5:45 AM 60 minutes
BODYLAB- FULL BODY BLAST Jackie 6:30 AM 60 mins
BODYLAB- FULL BODY BLAST Linda 8:20 AM 60 mins
M/FLEX 20 April J 9:00 AM 60 min
CYCLE: Hills and Drills Linda 9:30 AM 45
BODYLAB- FULL BODY BLAST Erica 9:30 AM 60 mins
M/Strong Carrie 10:00 AM 60 min
Boot Camp Carrie 11:15 AM 60 minutes
BODYLAB- FULL BODY BLAST Linda 12:00 PM 60 mins
BODYLAB- FULL BODY BLAST Nicki L 4:20 PM 60 mins
BODYLAB- FULL BODY BLAST Jennie M 5:30 PM 60 mins
M/Strong Carrie 6:00 PM 60 min
CYCLE: Hills and Drills SLori 6:00 PM 45
RowFit Plus Richard 6:15 PM 60 minutes
BODYLAB- FULL BODY BLAST Jennie M 6:40 PM 60 mins
Boot Camp Carrie 7:15 PM 60 minutes
 
BODYLAB- CORE Cassie D. 5:20 AM 60 mins
CYCLE: Power Trip Ken P. 5:30 AM 45 minutes
M/FLEX 20 Kristen B 5:45 AM 60 min
BODYLAB- CORE Jackie 6:30 AM 60 mins
BODYLAB- CORE Jackie 8:20 AM 60 mins
Boot Camp Melissa 9:00 AM 60 minutes
CYCLE: Cycle and Strength Jill Gates 9:30 AM 45 minutes
BODYLAB- CORE April J 9:30 AM 60 mins
BODYLAB- CORE Linda 12:00 PM 60 mins
BODYLAB- CORE Trish 4:20 PM 60 mins
BODYLAB- CORE Rachael B 5:30 PM 60 mins
M/FLEX 20 Jeanine 6:15 PM 60 min
CYCLE: Speed and Sweat Richard 6:30 PM 45
Box N' Beats Keith 6:30 PM 50
BODYLAB- CORE Rachael B 6:40 PM 60 mins
Boot Camp Kayla 7:15 PM 60 minutes
 
BODYLAB- FULL BODY BLAST Kayla 5:20 AM 60 mins
CYCLE: Speed and Sweat Ken P. 5:30 AM 45
Boot Camp Melissa 5:45 AM 60 minutes
BODYLAB- FULL BODY BLAST Vanessa 6:30 AM 60 mins
BODYLAB- FULL BODY BLAST Jackie 8:20 AM 60 mins
M/FLEX 20 David 9:00 AM 60 min
CYCLE: Hills and Drills Val B 9:30 AM 45
BODYLAB- FULL BODY BLAST Kevin 9:30 AM 60 mins
M/Strong Carrie 10:00 AM 60 min
Boot Camp Carrie 11:15 AM 60 minutes
BODYLAB- FULL BODY BLAST Lori 12:00 PM 60 mins
M/Strong Carrie 4:15 PM 60 min
BODYLAB- FULL BODY BLAST Krystle 4:20 PM 60 mins
BODYLAB- FULL BODY BLAST Krystle 5:30 PM 60 mins
Boot Camp Carrie 5:30 PM 60 minutes
CYCLE: Power Trip SAndy Booth 5:30 PM 45 minutes
 
BODYLAB- FULL BODY BLAST Rachael B 7:00 AM 60 mins
CYCLE: Hills and Drills Andy Booth 8:00 AM 45
Meckalates Erica 8:00 AM 60 mins
BODYLAB- FULL BODY BLAST Rachael B 8:15 AM 60 mins
Box N' Beats Richard 9:00 AM 50
BODYLAB- FULL BODY BLAST Nicki L 9:30 AM 60 mins
I Want My MTV Ride Jennifer 9:30 AM 60
Boot Camp Carrie 9:30 AM 60 minutes
M/FLEX 20 David 10:45 AM 60 min
BODYLAB- FULL BODY BLAST Nicki L 10:45 AM 60 mins